Διαδικτυακό σεμινάριο για “ενεργειακά αποδοτικές κατοικίες”.

To ΙΝΖΕΒ (Institue of Zero Energy Building”, προτείνει στους συναδέφους την παρακολούθηση Webinar με θέμα “iBRoad – My path towards an energy efficient home”, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 12:00 ώρα Ελλάδας. Η συνολική διάρκεια του webinar θα είναι 90′ και θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Γενικό στόχο του έργου iBRoad αποτελεί ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η ανάδειξη οδικών χαρτών ανακαίνισης διακριτών κτιρίων (iBRoad-Plan) και μητρώων κτιρίων (iBRoad-Log) ως βασικά μέσα για τη διευκόλυνση και προώθηση της ριζικής ανακαίνισης στον τομέα των κατοικιών.

Εστιάζοντας σε κτίρια κατοικιών, το έργο iBRoad αναλύει και βασίζεται σε σχετικά παραδείγματα από τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο (Φλάνδρα), να προσδιορίσει τα στοιχεία, να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη ιδέα και να δημιουργήσει εργαλεία, κατάλληλα για διαφορετικές εθνικές συνθήκες.

Για την εγγραφή σας στο webinar καθώς και για την αναλυτική agenda, πατήστε εδώ.

Εισηγητές στο webinar θα είναι οι: Alexander Deliyannis, Sympraxis Team, Maarten De Groote, Buildings Performance Institute Europe (BPIE), Alice Corovessi, INZEB, Lukas Kranzl, Technische Universität Wien (TU Wien), και Martin Pehnt, Institut für Energie- und Umweltforschung Heidelberg (ifeu).

Comments are closed