Διδακτορικό για μηχανικούς Η/Υ και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Αιτήσεις έως 30/6


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 
για την εισαγωγή φοιτητών και φοιτητριών στο Διδακτορικό Πρόγραμμα για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος, προκήρυξε το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε από την 3η Μαρτίου 2017 έως την 30η Ιουνίου 2017. Για κάθε υποψήφιο, θα οριστεί ημερομηνία προφορικής συνέντευξης εντός μηνός από την αίτησή του.

Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα οι υποψήφιοι πρέπει να:

  1. Έχουν εκπληρώσει τη Γενική Υποχρέωση στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ή έχουν πάρει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Τμήμα. Κατά περίπτωση αυτό μπορεί να αντικατασταθεί με την κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πληροφορική από αντίστοιχο Τμήμα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
  2. Έχουν ικανοποιητική επίδοση σε προφορική συνέντευξη που διεξάγεται από επιτροπή που αποτελείται από δύο μέλη της ΣΕΜΣ και το μέλος ΔΕΠ υπό την επίβλεψη του οποίου ο υποψήφιος θα εκπονήσει τη διδακτορική του διατριβή.

Στη συνέντευξη αυτή ελέγχεται η επάρκεια των προσόντων και η ωριμότητα του υποψηφίου ώστε να προχωρήσει στην έναρξη εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Μεταβατικό Κτίριο, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τ.Κ. 45110 Ιωάννινα, τηλ: 26510-07213, 07196, 07458), ή στην ηλεκτρονική σελίδα του Τμήματος (http://www.cse.uoi.gr), όπου υπάρχει και η αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Comments are closed