Ημέρες καριέρας- Job Fair στο Α.Π.Θ. Αιτήσεις συμμετοχής έως 3/5

 

Πηγή φωτογραφίας: COD Newsroom

Πηγή φωτογραφίας: COD Newsroom

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαΐου η εκδήλωση “Ημέρες καριέρας- Job Fair 2016 – Α.Π.Θ.”, που διοργανώνουν το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο πανευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki. Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΠΘ.

Οσοι  τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Α.Π.Θ. ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις, που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 3 Μαΐου 2016. 

Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση εργασίας (Job Fair), όπου θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν για τις προοπτικές εργασίας στον κλάδο τους, παρακολούθώντας αντίστοιχα workshops. Τo Job Fair είναι ανοιχτό σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους του ΑΠΘ και δεν χρειάζεται κάποια δήλωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τους υποψήφιους να έχουν συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δικτυωθούν, να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας, αλλά και να αντλήσουν ενημέρωση αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Δείτε ΕΔΩ τον κατάλογο των επιχειρήσεων που συμμετέχουν καθώς και τι ζητούν

Comments are closed