Ημερίδα για τη σύνταξη προτάσεων και τη χρηματοδότηση έργων του ΠΔΕ

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠ.ΟΙ.ΑΝ οργανώνει ημερίδα με θέμα «Κατάρτιση και Υποβολή Τεχνικών Δελτίων, σύνταξη προτάσεων – Υποβολή Αιτημάτων Χρηματοδότησης Έργων – Πληρωμές του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, και ώρα 9:30 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1).

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των χρηστών του νέου μηχανογραφικού συστήματος e-pde για τη διαδικασία κατάρτισης και υποβολής Τεχνικών Δελτίων όπως αυτά απαιτούνται για την προετοιμασία προτάσεων, για την υποβολή αιτημάτων χρηματοδότησης των έργων του εθνικού σκέλους του ΠΔΕ και για τις πληρωμές.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλα τα ενδιαφερόμενα στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων και το πρόγραμμα των εισηγήσεων έχει ως εξής:

Χαιρετισμός  / Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Εισαγωγή / Αφεντούλα Παπαλεξίου, Αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Κατάρτιση και Υποβολή Τεχνικών Δελτίων – Σύνταξη Προτάσεων  / Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Συνεργάτης ΓΓΔημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του ΥΠΟΙΑΝ, Διονύσης Γρουζής, Προϊστάμενος Τμήματος Κατάρτισης Ετήσιων Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΟΙΑΝ.

Υποβολή Αιτημάτων Χρηματοδότησης Έργων / Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Συνεργάτης ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του ΥΠΟΙΑΝ, Άννα Μπουτσιούκου, Προϊσταμένη Τμήματος Χρηματοδότησης και Οικονομικής Παρακολούθησης της Διεύθυνσης Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΟΙΑΝ.

Πληρωμές (αφορά πληρωμές αναδόχων έργων και μελετών) / Θαλής Λαδακάκος, Προϊστάμενος Τμήματος Στατιστικής Τεκμηρίωσης και Υποστήριξης της Διεύθυνσης Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΟΙΑΝ.

Comments are closed