Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν προσκάλεσε το ΤΕΕ/ΤΚΜ στην συνάντηση με τους φορείς

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ δεν προσκλήθηκε να εκπροσωπηθεί στη σημερινή συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκαλεί και απορία και δυσαρέσκεια στην Διοίκηση και τα μέλη του.

Ο  αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να αποκλείσει  τον θεσμικά κατοχυρωμένο Τεχνικό Σύμβουλο της Πολιτείας,   που διαχρονικά και κατά παράδοση, είναι παρών και καταθέτει τις απόψεις του για τα θέματα της αρμοδιότητάς του, σε όλες τις συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας  με τους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ακόμα αρνητικότερες εντυπώσεις προξενεί μάλιστα το γεγονός, ότι αυτό συμβαίνει σε μια συγκυρία κατά την οποία, υπάρχει μια προφανής ανάγκη πλήρους και σφαιρικής ενημέρωσης για ένα σημαντικό ζήτημα  της Θεσσαλονίκης,  που είναι η ολοκλήρωση του έργου του ΜΕΤΡΟ και η ταυτόχρονη ανάδειξη των ευρημάτων του σταθμού της Βενιζέλου.

Σε κάθε περίπτωση το ΤΕΕ/ΤΚΜ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ορισμένα εκ των οποίων είναι και μέλη του και να παρουσιάσει τις θέσεις  του τόσο για το ΜΕΤΡΟ όσο και για τα μείζονα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας και του κλάδου των Μηχανικών.

Comments are closed