Νέες διοικήσεις σε ΟΑΣΘ, ΕΥΑΘ

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν τα ηνία στις διοικήσεις φορέων που “πρωταγωνιστούν” σε σειρά ανοικτών θεμάτων υποδομών και υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της κεντρικής Μακεδονίας.

Αμιγώς τεχνοκρατική είναι η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, όπως αυτή ορίστηκε από τη Γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού, ως εξής:

Πρόεδρος – καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας.

Διευθύνων σύμβουλος – δρ Γεώργιος Σπανός, πολιτικός μηχανικός, πρ. διευθυντής κίνησης ΟΑΣΘ.

Μέλη: καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας, τμήμα Πληροφορικής, ΑΠΘ. Δρ Ιωάννης Ρεντζεπέρης, εκτ. μέλος, πολιτικός μηχανικός. Θεόδωρος Τζιαμπάζης, πολιτικός μηχανικός. Σοφία Μαυρίδου, λογίστρια. Γαβριήλ Αβραμίδης, εκπρ. της περ. Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στο Δ.Σ. συμμετέχουν επίσης εκπρόσωπος του Δήμου και εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Στην ΕΥΑΘ, νέος πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Άγις Παπαδόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος στο  Cranfield University της Βρετανίας και διδακτορικό στα ηλιακά συστήματα από το ΑΠΘ.

Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ ορίστηκε ο κ. Νάρκισσος Γεωργιάδης ο οποίος έχει εμπειρία 20 ετών σε θέσεις πολυεθνικών και εισηγμένων εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Comments are closed