Σεμινάριο ΟΒΙ- EUIPO με θέμα την προστασία του design στις 21/10. Αιτήσεις συμμετοχής έως 14/10

Πηγή εικόνας: Kippelboy - Own work CC BY-SA 3.0

Πηγή εικόνας: Kippelboy – Own work CC BY-SA 3.0

Εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα  «Προστασία του design: Ο δρόμος για την αγορά» διοργανώνει στις 21 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, σε συνεργασία με τον Κοινοτικό Οργανισμό EUIPO (European Union Intellectual Property Office). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Mediterranean Palace.

Έχει δε ως στόχο να ενημερώσει το κοινό αφενός για τις δυνατότητες προστασίας των design στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αφετέρου για τις πρακτικές στο χώρο του design σε μια εποχή αστάθειας. Θεματολογία: αναγνωρίζοντας σχετικές αλυσίδες αξιών για το design, συζητώντας τους νέους ρόλους των σχεδιαστών / Νέες απαιτήσεις στους σχεδιαστές: αντιμετωπίζοντας απαιτήσεις ανθεκτικότητας, ευελιξίας και προσαρμοστικότητας / Γιατί είναι σημαντική η προστασία του design & χειρισμοί θεμάτων ΔΙ σε ένα συνεργατικό πλαίσιο / Τα οφέλη από ένα προστατευμένο design στην προσέλκυση συνεργασιών και κεφαλαίων, κατά την είσοδο στην αγορά.

Βασικοί ομιλητές και συντελεστές των εκδηλώσεων είναι ο Δανός expert Steinar Valade Amland, καθώς και ο Κώστας Αμπατζής, Διευθυντής Καταθέσεων και Χορηγήσεων του ΟΒΙ.

Στη διάρκεια του Σεμιναρίου θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία σε ελληνικά – αγγλικά.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως αύριο Παρασκευή 14.10.16 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Φόρμα Συμμετοχής

Comments are closed