Το SingularitU Greece Summit στο ΤΕΕ/ΤΚΜ “live” για φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ, σε συνεργασία με τον ΣΕΠΒΕ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «I Grow Labs», προσκαλεί τους διδάσκοντες και τους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσουν στο Αμφιθέατρο του Τμήματος (Μ.Αλεξάνδρου 49) το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου, την ζωντανή αναμετάδοση των εργασιών του  SingularitU Greece Summit, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που παρέχει η διοργάνωση σε ιδρύματα, με στόχο την ενημέρωση των νέων και των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Κατά την διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 18 ομιλητές διεθνούς κύρους και με σημαντικό επιστημονικό έργο, θα παρουσιάσουν τον δρόμο προς τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνουν νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, η επαυξημένη πραγματικότητα, το block chain, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η βιοτεχνολογία  και άλλες καινοτόμες εφαρμογές.

Η ζωντανή αναμετάδοση στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, θα διαρκέσει από τις 9πμ έως τις 7.30μμ την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, και από τις 9πμ έως τις 6.30μμ την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων για συμμετοχή, πραγματοποιούνται από τις 08:15 το πρωί της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου, με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Comments are closed