Φοιτητικός διαγωνισμός logo και αφίσας για τα 60 χρόνια της Πολυτεχνικής του ΑΠΘ

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της σχολής

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της σχολής

Διαγωνισμό για τη σχεδίαση λογότυπου και αφίσας με θέμα τα 60 χρόνια λειτουργίας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, διοργανώνει η Σχολή στο πλαίσιο του σχετικού εορτασμού. Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να προβάλουν τις εκδηλώσεις του εορτασμού.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες) της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων συμμετοχής είναι η 31η Μαρτίου 2016. Θα δοθούν 3 Βραβεία.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν έως τις 18 Απριλίου 2016 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα βρουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ.
Τα ζητούμενα για τον λογότυπο και την αφίσα είναι:

  • Να μπορούν να αναγνωρίζονται ως σήματα της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.
  • Η αφίσα πρέπει να περιλαμβάνει το κείμενο: «60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ.». Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η αφίσα θα πρέπει να μπορεί να δεχθεί και στοιχεία των εκδηλώσεων που θα προγραμματιστούν (δηλ. τίτλο εκδήλωσης, τόπο και χρόνο διεξαγωγής κλπ). Η διάσταση της αφίσας είναι 30Χ70 cm.
  • Ο λογότυπος και η αφίσα θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ασπρόμαυρη, όσο και σε έγχρωμη εκτύπωση, αν περιλαμβάνει έγχρωμα στοιχεία.
  • Η πρόταση για τον λογότυπο μπορεί να συνοδεύεται με ενδεικτικές προτάσεις για την 2 αξιοποίησή του στη δημιουργία «αντικειμένου», το οποίο θα μπορεί να διατίθεται ως αναμνηστικό, στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων λειτουργίας της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Είναι αυτονόητο ότι μπορεί να επιλεγεί λογική και διαδικασία σχεδιασμού, σύμφωνα με την οποία να προηγηθεί ο σχεδιασμός του «αντικειμένου» και ο λογότυπος να προκύπτει από δισδιάστατη αναπαράστασή του. Η κάθε ομάδα μπορεί να υποβάλει μέχρι δύο (2) προτάσεις στην ελληνική γλώσσα.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού στην Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. τηλ. 2310-995668 και e-mail info@eng.auth.gr

Η προκήρυξη του διαγωνισμού είναι αναρτημένη ΕΔΩ

Comments are closed