Ξανά στη ΔΕΘ, ΤΜΕΔΕ, ΤΕΕ και ΤΕΕ/ΤΚΜ

Σημείο συνάντησης του τεχνικού κόσμου, αλλά και ανανέωσης της άρρηκτης σχέσης του ΤΕΕ/ΤΚΜ με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, θα αποτελέσει και στην 85η ΔΕΘ, το περίπτερο που στεγάζει την κοινή συμμετοχή ΤΕΕ και ΤΜΕΔΕ, σε στεγασμένο χώρο μπροστά από το Περίπτερο 13 και έναντι του Πύργου του ΟΤΕ.

Καθ` όλη τη διάρκεια της 85ης ΔΕΘ, θα βρίσκονται στο περίπτερο -που έχει και μεγάλο εξωτερικό χώρο- στελέχη που θα υποδέχονται τους επισκέπτες.

Η είσοδος στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο (γραφεία και περίπτερα), επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του Green Pass για κατηγορίες εμβολιασμένων ή νοσησάντων (Green Pass νοείται, είτε η βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό, εμβολιασμού ή ανάρρωσης COVID-19).

Οι επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο εκθεσιακό κέντρο. Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και υποχρεωτικά συνοδεύονται από ενήλικο άτομο.

Οι ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους προσκομίζουν, εναλλακτικά προς το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest), στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμη και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις σε μία σειρά ζητημάτων και θεματικών τομέων, ενώ το Thessaloniki Helexpo Forum θα Θα φιλοξενήσει για 2η συνεχή χρονιά την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία του τόπου, θίγοντας όλα τα κρίσιμα θέματα που έχουν αναδειχτεί μέσα στην πανδημία, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Δείτε το πρόγραμμα του φόρουμ ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων όλων των εκθετών ανά περίπτερο ΕΔΩ

Comments are closed