Τρεις ακόμη μηχανικοί σε θέσεις ευθύνης

Σε θέσεις ευθύνης βρίσκονται κι επίσημα πλέον, τρεις ακόμη μηχανικοί.

Ο Σάκης Τζακόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΥΑΘ Παγίων, με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Η ΕΥΑΘ Παγίων έχει ως αντικείμενό της τα ακίνητα και τα δίκτυα της ύδρευσης στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια είχε ατονίσει το επενδυτικό της πρόγραμμα κι αυτό πλέον είναι η πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης.

Ο κ. Τζακόπουλος έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ και έχει μεγάλη εμπειρία σε έργα υποδομών και στη διοίκηση, καθώς είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΑΘ ΑΕ την περίοδο 2004 – 2005, ενώ είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Παγίων ορίστηκε ο κ. Μπεδρό-Εσαή (Πέτρο) Αταμιάν, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται η Ανθούλα Κατσάλη, υπάλληλος ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού της ΕΥΑΘ Παγίων, με αναπληρώτρια την υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της εταιρίας, Ασημίνα Γάρου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΣΕΘ ορίστηκε με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και Κώστα Καραμανλή.

Αναλυτικά ορίζονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Ο Ιωάννης Καλογερούδης του Σάββα, Πολιτικός Μηχανικός, ως Πρόεδρος. Ο Ιωάννης Τόσκας του Πασχάλη, Συγκοινωνιολόγος, ως Διευθύνων Σύμβουλος και ως μέλη οι: Φυγαλία Παπαγεωργίου του Παύλου, Γεωλόγος, Αικατερίνη Καρασαββίδου του Δημητρίου, Νομικός, Θρασύβουλος Διαμαντής  του Βασιλείου, Οικονομολόγος –  Φοροτεχνικός, Κωνσταντίνος Πάλλας του Γεωργίου, Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ευθύμιος Φωτόπουλος του Θεοδώρου, Γενικός Γραμματέας Δήμου Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης και Παντελεήμονας Τσακίρης του Δημητρίου, Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Comments are closed