Εθελοντή με γνώσεις Autocad & Solidworks για αναπαλαίωση ιστορικών πλοίων αναζητούν οι Ολλανδοί

Εθελοντή με γνώσεις SolidWorks και Autocad, ο οποίος θα εργαστεί σε πρόγραμμα αποκατάστασης ιστορικών πλοίων της Ολλανδίας, αναζητά η Α.Μ.Κ.Ε “You in Europe” σε συνεργασία με τον Ολλανδικό οργανισμό Bataviawerf με έδρα το Lelystad της Ολλανδίας.
Ο εθελοντής θα πρέπει να εργαστεί για έναν χρόνο, με κύριο αντικείμενο την επισκευή, συντήρηση και αναπαλαίωση ιστορικών πλοίων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Ολλανδίας κατά τη Χρυσή Εποχή της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις έως την 1η Απριλίου.
Οι περίοδοι υλοποίησης του προγράμματος είναι: Αύγουστος 2016-Αύγουστος 2017 / Σεπτέμβριος 2016- Σεπτέμβριος 2017 / Δεκέμβριος 2016- Δεκέμβριος 2017.
Τα προσόντα που θα εκτιμηθούν στον υποψήφιο εθελοντή είναι:

  1. Τεχνικές γνώσεις και χρήση SolidWorks, Autocad και σχετικών προγραμμάτων
  2. Εμπειρία σε graphic, digital και multimedia design and γνώση προγραμμάτων όπως Adobe Premiere, InDesign κλπ.
  3. Αγάπη για τη ναυπηγική, δημιουργική διάθεση και μεράκι για τη χειρωνακτική δουλειά

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους 18-30 ετών. Καλύπτεται 100% διαμονή και διατροφή καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια άφιξης/ αναχώρησης του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν έστω και μία από τις παραπάνω προαπαιτήσεις, μπορούν να κάνουν αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό τους και ένα motivation letter όπου θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εθελοντικό πρόγραμμα στο email evsbataviawerf@gmail.com με κοινοποίηση στο evs.youineurope@gmail.com.

Στον τίτλο του email να αναγράφεται EVS IN BATAVIAWERF HOLLAND και μέσα στο email να αναφέρεται ότι ο οργανισμός αποστολής (sending organisation) είναι το You in Europe. Και το βιογραφικό αλλά και το motivation letter πρέπει να είναι στα Αγγλικά και σε μορφή word ή pdf. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και 01/04/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες evs.youineurope@gmail.com

www.youineurope.gr

http://www.youthnetworks.eu/ShowVacancy.aspx

http://europa.eu/youth/vp/organisation/54000507028_en

http://www.bataviawerf.nl

Comments are closed