Ειδική εκδήλωση για τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας κτιρίων το Building Green Open Space 2022

Οι τρόποι αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και της εξοικονόμησης ενέργειας στον κλάδο της δόμησης θα συζητηθούν το Σάββατο 15/10 και ώρα 17:00 έως 19:00 σε εκδήλωση του Building Green Open Space 2022 που πραγματοποιείται για ακόμα μία χρονιά στο Metropolitan Expo με θέμα «Πράσινη δόμηση & περιβάλλον-Το μέλλον στα κτίρια», στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022».

Στην παρούσα εκδήλωση με θέμα “Ενεργειακή κρίση –Τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια“, θα παρουσιαστούν οι τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, η αποτελεσματική ενεργειακή θωράκιση των κατασκευών, η ενεργειακή αποδοτικότητα και η αειφόρος δόμηση στα κτίρια. Παράλληλα θα υπάρξει και πιο ειδική θεματολογία, όπως ο ρόλος των υαλοπινάκων, της ποιότητας του εσωτερικού αέρα, των δομικών κεραμικών, της περιμετρικής θέρμανσης και άλλων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.

To Building Green Open Space αποτελείται από workshops και case studies, στα οποία θα παρουσιαστούν λύσεις, προϊόντα και υλικά για υφιστάμενα & νέα κτίρια από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες. Οι θεματικές που θα αναπτυχθούν θα αφορούν στην αρχιτεκτονική & πράσινη δόμηση, στις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα & νέα κτίρια, στην ασφάλεια και πρότυπα πιστοποίησης κτιρίων, τα έξυπνα κτίρια κ.ά

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Comments are closed