Εκδήλωση για το θεσμό της Διαμεσολάβησης σήμερα Πέμπτη στο Βελλίδειο

Στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, το ΤΕΕ σε συνεργασία με τον ΟΠΕΜΕΔ, το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, το Οικονομικό Επιμελητήριο, τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, οργανώνουν εκδήλωση για το θεσμό της Διαμεσολάβησης, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του περιπτέρου των ΗΠΑ, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης.

Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Διαμεσολάβηση. Η πραγματικότητα των ΗΠΑ και οι εξελίξεις στην Ελλάδα.» Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Συνεδριακού Κέντρου «Ι.Βελλίδης», με κεντρική ομιλήτρια τη καθηγήτρια και διευθύντρια του αμερικανικού προγράμματος Διαμεσολάβησης κ. Nancy L. Schultz, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή προέδρων και στελεχών Διαμεσολάβησης, των φορέων που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα είναι προγραμματισμένο να λάβουν μέρος οι κ.κ. Αντώνης Μικροπανδρεμένος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΔΣΘ, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος ΟΠΕΜΕΔ και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ. Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Ευστάθιος Κουτσοχήνας, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΜΕΔ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος.

Comments are closed