Εκδήλωση και παράλληλη έκθεση για την καινοτομία στις μεταφορές στην εποχή του Covid-19 από την Ερευνητική Ομάδα Συστημάτων Μεταφοράς ΑΠΘ

Η Ερευνητική Ομάδα Συστημάτων Μεταφοράς ΑΠΘ, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Ομότιμο Καθηγητή Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ κ. Αριστοτέλη Νανιόπουλο, διοργανώνει την τελική διαπεριφερειακή εκδήλωση του Ευρωπαϊκού έργου INNOTRANS η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στις εγκαταστάσεις του OK!Thess στη Θεσσαλονίκη στις 10.30πμ, με θέμα “Enhancing transport innovation capacity in the era of COVID-19: key findings and lessons learned”.

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων εμπλεκόμενων φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές καινοτομίας στις μεταφορές στην εποχή του COVID-19, όπως, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAVs, drones) από το ΑΠΘ και το 1ο παγκοσμίως αστικό αεροδρόμιο για ιπτάμενα οχήματα στο Coventry, UK. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα υπάρχει έκθεση (exhibition) στην οποία μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις θα προβάλλουν και θα προωθούν τα καινοτόμα προϊόντα/υπηρεσίες/έργα τους στον τομέα των μεταφορών με στόχο την ανάδειξή τους.

Για τη συμμετοχή σας, απαιτείται εγγραφή ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε ως εκθέτες (δωρεάν), μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: vasiaamprasi@gmail.com.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των πρόσθετων δραστηριοτήτων λόγω COVID-19 του έργου INNOTRANS του Προγράμματος Interreg Europe με τη συγχρηματοδότηση του ΕΤΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Comments are closed