Ενημέρωση για πανεπιστημιακές σπουδές στην Ολλανδία στις 16/2

NetherlandsΤην Τρίτη 16 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η έβδομη έκθεση ολλανδικών πανεπιστημίων, η οποία θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 μετά το μεσημέρι.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε στενή συνεργασία της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων (Τμήμα Διασύνδεσης και Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων) του ΑΠΘ με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.
Στην έκθεση παρέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο που προσφέρουν τα Ολλανδικά Πανεπιστήμια. Η Ολλανδία είναι η μη αγγλόφωνη χώρα με τα περισσότερα προγράμματα στα αγγλικά, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών: μηχανολογία, επιχειρηματικές σπουδές, φυσικές επιστήμες, γεωπονικές σπουδές, οικονομικές επιστήμες, ευρωπαϊκές σπουδές, δίκαιο, κοινωνικές επιστήμες, σχολές καλών τεχνών, μουσικές ακαδημίες, και πολλά άλλα.
Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι οκτώ (8) ολλανδικών πανεπιστημίων και πολυτεχνείων, καθώς και της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών θα προσφέρουν ενημέρωση στους φοιτητές και αποφοίτους της Βόρειας Ελλάδας για τις δυνατότητες μεταπτυχιακών και περαιτέρω σπουδών καθώς και έρευνας στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία).
Οι εκπρόσωποι των πανεπιστημίων θα είναι εκεί για να απαντήσουν σε απορίες και να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να πάρουν αποφάσεις. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Τα Πανεπιστήμια που συμμετέχουν είναι:
TU Eindhoven University of Technology

University of Twente

VU University Amsterdam

Leiden University

Radboud University

Tilburg University

Maastricht University

Wageningen University

Comments are closed