Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ. στον Υφυπουργό Εσωτερικών Θ.Καράογλου

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, επισκέφθηκαν στο Διοικητήριο, μέλη της διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΚΜ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Πάρις Μπίλλιας, ο Γεν.Γραμματέας κ. Γεώργιος Τσακούμης, τα μέλη της Δ.Ε. κ. Εμμανουήλ Μπελιμπασάκης, κ. Άνθιμος Αμανατίδης και κ. Όλγα Μανώλη-Ζηκοπούλου, καθώς και  Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας κ. Ιωάννης Τσιωνάς.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι θέσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ για αναγκαίες υποδομές και σημαντικά αναπτυξιακά εγχειρήματα που αφορούν στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία.

Μεταξύ αυτών, το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για την αναμόρφωση του Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης και της πέριξ αυτού περιοχής, η αναβάθμιση της Περιφερειακής Οδού, τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, τα έργα σύνδεσης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με το σιδηροδρομικό δίκτυο, η ολοκλήρωση του Μετρό, κ.α.

Τέλος, υπογραμμίστηκε η διαχρονική ετοιμότητα του ΤΕΕ/ΤΚΜ να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο ως αξιόπιστος θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας.

Comments are closed