Επίσκεψη της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ. στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε η ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τσακούμη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή για την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής θέματα της Θεσσαλονίκης: τα μεγάλα project που βασίζονται σε ΕΧΣ, όπως η αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου από το Καλοχώρι ως το Αγγελοχώρι και το νέο εκθεσιακό κέντρο της πόλης, αλλά και τα εν αναμονή έργα, όπως η αναβάθμιση της περιφερειακής οδού με την μέθοδο Fly Over – για την οποία ο κ. Ζέρβας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον – η ολοκλήρωση του μετρό και οι παρεχόμενες υπηρεσίες αστικής συγκοινωνίας από τον ΟΑΣΘ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕ, επανεπιβεβαίωσαν με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης την διαχρονική συμπόρευση Δήμου και ΤΕΕ/ΤΚΜ στο πλαίσιο μιας θεσμικής συνεργασίας αποτελεσματικής για το κοινωνικό σύνολο και για την διασφάλιση της ποιότητας των υποδομών της πόλη και επιπλέον στη βάση μιας κοινής “γλώσσας” αφού και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι μηχανικός και μέλος του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Comments are closed