Η πίτα της Μ.Ε. Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη, τα μέλη της ΜΕ Ανταγωνιστικότητας-Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ, γιορτάζοντας τον ερχομό του 2020 με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της ΜΕ, παρουσία του νυν Προέδρου της ΔΕ ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Γιώργου Τσακούμη και του πρώην προέδρου της ΔΕ και νυν Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών της ΠΚΜ κ. Παρίση Μπίλλια.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν το μέλος της ΜΕ Γρηγόρης Καλαμακίδης.

Ο Πρόεδρος της ΜΕ κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος αφού ευχαρίστησε τους δύο Προέδρους Γιώργο Τσακούμη και Πάρη Μπίλλια για τη στήριξη της ΜΕ , έκανε ένα σύντομο απολογισμό της Δράσης της ΜΕ στη διάρκεια της θητείας της και αναφορά στην έρευνα που διεξήγαγε η ΜΕ για δεύτερη συνεχή χρονιά για την επιχειρηματικότητα και τους νέους μηχανικούς.

Στη φωτογραφία, Μπάμπης Ζιώγας, Γιώργος Ιωαννίδης, Σωτήρης Σιάγας, Μπέλλος Βασίλης, Ναταλία Βαρσάμη, Μανώλης Μπελιμπασάκης , Λάζαρος Γυμνόπουλος, Γιάννης Τσιτσόπουλος , Γιώργος Τσακούμης , Αργυρή Τσακανίκα, Γρηγόρης Καλαμακίδης, Πάρις Μπίλλιας, Γιώργος Κόκκας, Λιάνα Τούσινα, Νίκος Ζαχαρής, Θωμάς Χατζηφωτίου.

Comments are closed