Θέλεις να γίνεις CEO για έναν μήνα;

Πρόγραμμα με τίτλο CEO for One Month: You Can Be the Next CEO of  the Adecco Group” διοργανώνει η εταιρεία Adecco σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ. Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα διαρκέσει από τις 10.30 έως τις 12.30 και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΕΑ (κόκκινο κτήριο Πανεπιστημιούπολης).

Το πρόγραμμα CEO for One Month θα δώσει την ευκαιρία σε 49 φιλόδοξους υποψηφίους σε όλον τον κόσμο να λάβουν εμπειρία εργασίας δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους, ενώ και στην Ελλάδα, ο/η νέος/α που θα επιλεχθεί θα εργαστεί δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο και την ανώτατη διοίκηση της Adecco στη χώρα μας. Ένας από τους 49 ταλαντούχους αυτούς νέους θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να εργαστεί για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, στη Ζυρίχη. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ταλαντούχους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Workshop με θέμα:
«Τα Soft Skills στον κόσμο της Αυτοματοποίησης – Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου και ετοιμάσου για τον κόσμο της εργασίας». Θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, αυτές που αναμένονται τα επόμενα χρόνια και να δούμε πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον σύγχρονο και μελλοντικό κόσμο της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Comments are closed