Μέχρι τις 3 Μαρτίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα βραβεία Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA)

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών για την επιλογή των εθνικών (ελληνικών) υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA) είναι η Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 και ώρα 15.00, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Νίκης 4, 4ος όροφος, γρ. 414 .

Η Κριτική Επιτροπή στελεχώνεται από τους: Αλεξάνδρου Ελένη, Δεσποτίδη Μυρτώ, Ζαμπατή Γιάννη, Ξυνομηλάκη Δημήτρη, Φιλιππίδη Μέμο.

Το Ελληνικό Τμήμα της UIA, στο πλαίσιο του 27ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της UIA, με τίτλο «All the worlds. Just one world. Architecture 21», που θα λάβει χώρα στο Rio, Brazil, μεταξύ 19 και 26 Ιουλίου 2020, με την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, άτομο ή οργανισμό που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, και σχετίζεται με την οργάνωση προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (μέχρι και 18 ετών) και αφορούν στην εκπαίδευση / ευαισθητοποίησή τους σε θέματα σχετικά με το δομημένο περιβάλλον, την αρχιτεκτονική, την πολεοδομία, είτε την βιώσιμη ανάπτυξη, να συμμετάσχει στην διαδικασία ανάδειξης των Ελληνικών υποψηφιοτήτων στα Διεθνή Βραβεία της UIA Architecture & Children GOLDEN CUBES AWARDS 2017-2020.

Τα Architecture & Children GOLDEN CUBES AWARDS, οργανώνονται από το UIA Architecture & Children WORK PROGRAMME ανά τριετία, σε συνδυασμό με το εκάστοτε Παγκόσμιο Συνέδριο.

Βραβεία απονέμονται σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

Η διαδικασία βράβευσης περιλαμβάνει δύο στάδια επιλογής/αξιολόγησης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Comments are closed