Μήπως ήρθε η ώρα να ζήσεις για έναν χρόνο στην Πορτογαλία;

Πηγή εικόνας: kabaldesch0, CC0 Public Domain

Εθελοντή ηλικίας 18-25 ετών για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS αναζητά -για τέταρτη συνεχή χρονιά-  το “You in Europe”, σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό οργανισμό Aventura Marao Club Amarante. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει για ένα χρόνο, από τις 2 Φεβρουαρίου 2017 έως 1 Φεβρουαρίου 2018, ενώ θα διεξαχθεί στην πόλη Αμαράντε, μισή ώρα μακριά από το Πόρτο. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Το  πρόγραμμα εθελοντισμού “COMPROMISSO SVE” έχει ως κύριο αντικείμενο την κοινωνική ενσωμάτωση και ενεργό συμμετοχή ατόμων της τοπικής κοινωνίας και κυρίως παιδιών και ηλικιωμένων. Εθελοντές από Σλοβενία, Ρουμανία, ελλ.αδα Φινλανδία, ΠΓΔΜ, και Ιταλία για 12 μήνες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά σε τοπικά ιδρύματα και φορείς του Amarante, ενισχύοντας εκπαιδευτικές δομές και  κυρίως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, συμμετέχοντας σε δράσεις που προωθούν την οργανική καλλιέργεια καθώς και την κινητικότητα των νέων. Μέσα από τις μεθόδους της μη τυπικής μάθησης θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους, να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στο youineurope.evs@gmail.com καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τόσο το βιογραφικό όσο και το motivation letter θα πρέπει να αποσταλούν σε μορφή .doc ή .pdf.

Περισσότερες πληροφορίες: www.youineurope.gr

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση: youineurope.evs@gmail.com

Comments are closed