Μεταπτυχιακές Υποτροφίες σε στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων από το ALBA

Πηγή φωτογραφίας: opensource.com, flickr, creativecommons

Πηγή φωτογραφίας: opensource.com, flickr, creativecommons

Δύο υποτροφίες για τη συμμετοχή στελεχών πολύ μικρών επιχειρήσεων στα μεταπτυχιακά προγράμματά του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 προσφέρει το ALBA Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), ΄ήτοι το κέντρο επιχειρηματικότητας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Οι υποτροφίες του AHEAD για πολύ μικρές επιχειρήσεις «AHEAD Scholarships for Micro Enterprises» καλύπτουν το 50% των διδάκτρων. Είναι ανοικτές για επιχειρηματίες και στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων (που απασχολούν μέχρι 9 άτομα). Η επιχείρηση θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να μην ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην ενίσχυση του επιχειρηματικού ταλέντου με γνώση, δικτύωση και δεξιότητες.
Στόχος του AHEAD είναι να υποστηρίξει τόσο εντός, όσο και εκτός της κοινότητας του ALBA την κατανόηση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Κεντρική αξία όλων των δραστηριοτήτων του AHEAD είναι η πεποίθηση ότι επιχειρηματικές δραστηριότητες με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία αναζωογόνησης του οικονομικού τοπίου με καινοτομία, όραμα και αξίες.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε το έντυπο αίτησης, επικοινωνήστε με το email ahead@alba.edu.gr (link sends e-mail), Σχετικός σύνδεσμος: http://www.startup.gr. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει στις 4 Μαΐου.

Comments are closed