Μηχανικοί, υποψήφιοι Βουλευτές εκλογικής περιφέρειας Κιλκίς

Αναστασιάδης Γιώργος, ΚΙΝΑΛ 

Γεννήθηκα το 1976 και κατάγομαι από την Μεγάλη Βρύση Κιλκίς. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχω εργαστεί ως μελετητής Η/Μ εγκαταστάσεων και έχω στελεχώσει βιομηχανικές μονάδες κατασκευής Η/Μ εξοπλισμού (ηλεκτρικοί πίνακες, αυτοματισμοί, δοχεία πίεσης, διυλιστηριακός εξοπλισμός).

Από το 2011 έως το 2013 έζησα και εργάστηκα στο Μιλάνο, καθώς κατείχα την θέση του Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας στην Ιταλική εταιρία πετρελαϊκού εξοπλισμού MIR VALVE. To 2014 επέστρεψα στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος στην εταιρία EKME επίσης πετρελαϊκού εξοπλισμού με εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Είμαι εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ και έχω διατελέσει κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς, καθώς επίσης μέλος της μόνιμης επιτροπής Βιομηχανίας και νέων υλικών και της μόνιμης επιτροπής ενέργειας του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Επίσης είμαι μέλος του BINDT (British Institute of Non Destructive Testing) ειδικευμένος σε θέματα και τεχνικές μη καταστρεπτικών δοκιμών.

Εκπροσωπώντας το ΤΕΕ υπήρξα εισηγητής σε συνέδρια για αναπτυξιακά και ενεργειακά θέματα καθώς και θέματα υποδομών και μεταφορών. Συμμετείχα στην ομάδα εργασίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για την γεωθερμία στην Κεντρική Μακεδονία η οποία επεξεργάστηκε και ολοκλήρωσε τις θέσεις του φορέα για το εν λόγω ζήτημα.

Συμμετείχα ενεργά στα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια μέσα από τις τάξεις της ΠΑΣΠ και αργότερα με την λήψη του Διπλώματος μέσα από τις τάξεις της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Αλλαγής και υπήρξα μέλος της πρώτης Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος.

Υπηρέτησα στον Ελληνικό στρατό ως έφεδρος Αξιωματικός σε μονάδες του Έβρου και της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.

Είμαι παντρεμένος με την Τάνια Ευθυμίου, στέλεχος premium banking της Εθνικής Τράπεζας και πρόσφατα αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί.

Αρθρογραφώ στον τύπο σχετικά με πολιτικά και οικονομικά θέματα. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά.

Κωτσαρής Δημήτρης, Μέρα 25

Πολιτικός Μηχανικός

Σπυρλιάδου Σοφία, Μέρα 25, Αρχιτέκτων μηχανικός Κιλκίς

Αρχιτέκτων μηχανικός και… δημιουργός κόμικς. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και μεγάλωσε στο Κιλκίς, όπου και τελείωσε το σχολείο το 2001. Σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ..

Φαχουρίδης Γιάννης  ΚΚΕ Κιλκίς

Είναι 57 ετών και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι αρχιτέκτονας και σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κιλκίς. Έχει διατελέσει υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς (και στις τελευταίες εκλογές) και είναι για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος.

Φούρας Πέτρος, ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Γεννήθηκε το 1964 στην Γερμανία, και κατάγεται από το Σκρά Παιονίας Κιλκίς. Αποφοίτησε από το τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Την τελευταία 20ετία ζει και εργάζεται στο Κιλκίς ως ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητες μηχανικού -ιδιοκτήτης Εργαστηρίου Αναλύσεων Τροφίμων & Νερού. Παράλληλα είναι καθηγητής στο τμήμα Γαλακτοκομίας-Μαθητείας του ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Κιλκίς. Διετέλεσε έφορος στα τμήματα βόλεϊ των αθλητικών σωματείων «Γ.Α.Σ» και «Αίαντας» Κιλκίς.

Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς τον Δεκέμβριο του 2017.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Δέσποινα Χασιώτη και έχουν δύο παιδιά, την Ξανθή και την Κωνσταντίνα.

Comments are closed