“Μονοπάτια” εκπαίδευσης για επίδοξους επιχειρηματίες & στελέχη και …τεστ συμβατότητας για το κοινωνικό επιχειρείν

monopatiaΤη δυνατότητα να εκπαιδευτούν πάνω στις απαραίτητες δεξιότητες για τον επιχειρηματία, να μάθουν πώς θα διατηρήσουν -και θα εξελίξουν- τη θέση τους σε μια επιχείρηση, αλλά και να εξετάσουν τη “συμβατότητά” τους με το κοινωνικό επιχειρείν, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στα τρία “Μονοπάτια” της εταιρείας skywalker.gr στις στις 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου, ώρες 10.00-15.30.

Τις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα -και δωρεάν-  το 16ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας, το 14ο  Απασχολησιμότητας και το 3ο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

*Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

*Τα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας απευθύνονται σε εργαζομένους και ανέργους. Οι πρώτοι θα μάθουν πώς να διατηρήσουν και να εξελίξουν τη θέση τους στο εργασιακό περιβάλλον και οι δεύτεροι θα ενισχυθούν στην ενεργή αναζήτηση εργασίας.

*Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης με την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το «Κοινωνικώς Επιχειρείν».

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στα Μονοπάτια είναι η διαθεσιμότητά σας για την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε όλα τα «Μονοπάτια» είναι χωρίς χρέωση.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design.

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Απασχολησιμότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του εδώ Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή .

Η συμμετοχή σας μπορεί να αφορά μόνο ένα από τα τρία Μονοπάτια.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στο τηλέφωνο 2310326712

Τόπος διεξαγωγής: Block 33, 26ης Οκτωβρίου (περιοχή Σφαγεία)

Comments are closed