Πανελλήνιος γίνεται ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος

Αλλάζει σελίδα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), καθώς μετεξελίσσεται σε πανελλήνιο φορέα που θα εκπροσωπεί φυσικά και νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια της χώρας στον κλάδο των νέων τεχνολογιών.

Τη μετεξέλιξή του ΣΕΠΒΕ σε εθνικό φορέα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόφιλος Μυλωνάς, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου.

Ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι εντός των ημερών ο φορέας θα μετονομαστεί σε «Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τεχνολογίας Πληροφορικής Ελλάδος» με ακρωνύμιο «ΣΕΤΠΕ», προκειμένου να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου και να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των ανά τη χώρα εταιριών, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του.

Υποδεχόμενος τους δεκάδες προσκεκλημένους της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης, ο κ. Μυλωνάς τόνισε ότι το 2024 αποτελεί χρονικό ορόσημο για τον επιχειρηματικό φορέα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυσή του το 1994.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός των άλλων, εκπρόσωποι των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών αρχών, μέλη της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, επικεφαλής οικονομικών και παραγωγικών φορέων, διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι του κλάδου της πληροφορικής, όπως και δημοσιογράφοι.

Comments are closed