Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΥΠΕΝ για την ανάληψη της θέσης του επιμελητή της εθνικής συμμετοχής στην 17η διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της θέσης του επιμελητή της εθνικής συμμετοχής στην 17η διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2020 (αρ. πρωτ. ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/110419/294/28.11.2019).

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καλεί τους διπλωματούχους αρχιτέκτονες ή ομάδες αρχιτεκτόνων, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ανάληψη της θέσης επιμελητή (curator) της εθνικής συμμετοχής στη 17η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2020 – 17th International Architecture Exhibition_Venice 2020, με θέμα «How will we live together?».

Το θέμα της έκθεσης επιλέχθηκε από τον επιμελητή (curator) της 17ης BIENNALE Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2020, κ. Hashim Sarkis και παρουσιάζεται αναλυτικά από τον ίδιο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής. Δείτε εδώ. 

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με συνημμένη την πρότασή τους, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που παρατίθενται στα παραρτήματα της συνημμένης πρόσκλησης.

Το επιπλέον υλικό πληροφόρησης (κάτοψη, τομή, ορθοφωτογραφικός χάρτης θέσης περιπτέρου), συνοδεύει την ανάρτηση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Τρίτη 7/1/2020 και ώρα 13:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Comments are closed