Στη Θεσσαλονίκη ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια Νανοτεχνολογίας

Το σημαντικότερο πολυσυνέδριο στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών, στη ΝΑ Ευρώπη, το NANOTEXNOLOGY 2020 ξεκίνησε το Σάββατο 4 Ιουλίου και συνεχίζεται ως τις 11 Ιουλίου με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.

Επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο, πανεπιστημιακά ιδρύματα , ερευνητικά κέντρα, εταιρείες τεχνολογικής καινοτομίας, και επιχειρήσεις συντονίζονται σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός που για πρώτη φορά εξελίσσεται ταυτόχρονα virtual και live.

Στη διάρκεια του NANOTEXNOLOGY 2020, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Nanomedicine, virtual conference αναλύθηκαν τα επιστημονικά δεδομένα και οι προβλέψεις για τον COVID 19 με τη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών απ όλο τον κόσμο.

Παρουσιάζεται η ελληνική πρωτοπορία

Στο πλαίσιο της EXPO 2020 της ζωντανής έκθεσης τεχνολογίας αιχμής που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του NANOTEXNOLOGY 2020 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου, είναι σημαντική η ελληνική παρουσία. Παρουσιάζονται για πρώτη φορά μοναδικές ελληνικές τεχνολογικές κατασκευές με τη χρήση τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκών, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη σύμπραξη ελληνικών καινοτόμων εταιρειών.

Πρωτοπόρες εταιρείες, πολλές από αυτές με έδρα τη Θεσσαλονίκη , μέλη του δυναμικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A) θα εκθέσουν για πρώτη φορά εφαρμογές που αφορούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των εύκαμπτων ηλεκτρονικών (αισθητήρες, wealables, φωτισμός, οθόνες, δομικά υλικά, συστήματα θέρμανσης και ψύξης κ.ά). Παράλληλα θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστασίας από τον COVID 19 όπως nano-μάσκες , νανοφίλτρα κ.ά

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

Comments are closed