Αύριο Παρασκευή στις 18:30 η ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ανοιχτή εκδήλωση κοπής πίτας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για το 2023, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος (Μ. Αλεξάνδρου 49).

Στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία αφενός να συναντηθούμε και να ευχηθούμε δια ζώσης, μετά από 2 χρόνια πανδημίας, αλλά και να συζητήσουμε για τις προκλήσεις της χρονιάς και τα μεγάλα θέματα της Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας και των Μηχανικών.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργος Καραγιάννης.

Τους προσκεκλημένους θα υποδεχτεί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Γιώργος Τσακούμης και στη συνέχεια θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τον τομέα Μακεδονίας- Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων και πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Πάρις Μπίλλιας, εκπροσωπώντας τον  Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, o Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Κύρος Υάκινθος.

Η εκδήλωση στο Αμφιθέατρο  θα κλείσει με τη Χορωδία του ΤΕΕ/ΤΚΜ, συνοδεία του πιανίστα Ανδρέα Γρίβα Κουτρόπουλου και υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Άλκηστης Τόγια, αλλά η γιορτή θα συνεχιστεί στο φουαγιέ με ποτό και συζήτηση.

Comments are closed