Στις 17 Σεπτεμβρίου το Smart Cities Conference 2020

Το Smart Cities Conference 2020, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου και πρόκειται να αποτελέσει για όγδοη συνεχή χρονιά το σημείο συνάντησης των στελεχών της δημόσιας διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ερευνητικών κέντρων και των επιχειρήσεων, για να:

-παρουσιάσουν, γνωρίσουν και συζητήσουν, τις τεχνολογικές εξελίξεις, επιχειρηματικά μοντέλα και καλές πρακτικές,
-δικτυωθούν και αντλήσουν πληροφόρηση και έμπνευση για τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και αποτελεσματική διαχείριση των δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών,
-πετύχουν την έξυπνη αστική ανάπτυξη των πόλεων,
-κάνουν πραγματικότητα το όραμα του Smart City στην χώρα μας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για Στελέχη Δήμων, Περιφερειών και Υπουργείων. Για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ.

Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξειδικευμένοι επιστήμονες, συζητούν τις προκλήσεις και τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία για καλύτερη και ασφαλή ζωή στις πόλεις, οικονομική ανάπτυξη και αειφορία. Μπορείτε να δείτε τους ομιλητές ΕΔΩ.

Με τη συμμετοχή σας στο Smart Cities Conference 2020, έχετε την ευκαιρία να:

-Γνωρίσετε καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας και των δεδομένων, που θα γίνουν αρωγοί στην επίλυση σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζετε ή θα αντιμετωπίσετε στον Δήμο σας.
-Ενημερωθείτε πώς διεθνή ή τοπικά city projects χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής δίνουν λύση στις μεγαλύτερες προκλήσεις για τις πόλεις και αξιοποιούν αποδοτικά τους πόρους που διαθέτουν.
-Κατανοήσετε πώς η χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας προσφέρει ποιότητα ζωής στους πολίτες και επισκέπτες μιας πόλης.
-Μάθετε πώς να επιταχύνετε την υιοθέτηση λύσεων έξυπνης τεχνολογίας που βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων και πως να ενισχύσετε τους πόρους σας για την αλλαγή προς όφελος των πολιτών.
-Δικτυωθείτε με τους decision-makers για τη λήψη αποφάσεων που ενδυναμώνουν τις έξυπνες πόλεις.
-Ανακαλύψετε, αξιολογήσετε και συγκρίνετε τις τελευταίες τεχνολογίες, τις υπηρεσίες και τις συνεργασίες, ενώ παράλληλα παρακολουθείτε το τι κάνει η σχετική βιομηχανία.
-Επωφεληθείτε από νέες ιδέες και έμπνευση.

 

Comments are closed