Το 6ο Τεχνολογικό Φόρουμ τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη

Είκοσι φορείς, συνολικά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το 6ο Τεχνολογικό Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) στις 15 Απριλίου 2019.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, η ανταγωνιστικότητα βασίζεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Η γνώση σε συνδυασμό με τα σωστά τεχνολογικά εργαλεία αποτελούν βασικά στοιχεία της διαδικασίας ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Η γνώση τέτοιων εργαλείων υπάρχει τόσο σε βιομηχανικούς φορείς (ΙCΤ και σε άλλους κλάδους) όσο και σε ερευνητικούς οργανισμούς (Πανεπιστήμια & Ερευνητικά Κέντρα). Ως εκ τούτου, η συνεργασία τους είναι σημαντική για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με διεθνή προοπτική.

Στο πλαίσιο αυτό, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βόρειας Ελλάδας (SEPVE), το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάδος (ΕΚΕΤΑ), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (RCM), η Γενική Γραμματεία (ΑΕΙ), η Ελληνική Ένωση Διαχείρισης (EEDE), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΘ), το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Τηλεπικοινωνιών Τα ΜΜΕ (MDPTM), το δίκτυο PRAXI (PN), το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο (IHU), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Εξαγωγέων (SEVE), η Enterprise Greece (EG), το Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης και το δίκτυο των συμπλεγμάτων ΤΠΕ στον Εύξεινο Πόντο (ICT-BBS), ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής (ΕΠΥ)διοργανώνουν σειρά συνεδρίων με την επωνυμία «Τεχνολογικό Φόρουμ».

Πληροφορίες: Τηλ.:2310-994034, https://technologyforum.eu/

Comments are closed