Ψηφιακή η φετινή εκδήλωση για την υποδοχή του Νέου Έτους στο ΤΕΕ/ΤΚΜ την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Διαδικτυακή εκδήλωση, αντί της παραδοσιακής τελετής κοπής πίτας οργανώνει το ΤΕΕ/ΤΚΜ – όπως άλλωστε προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος κ. Γιώργος Τσακούμης στο προηγούμενο Newsletter – για να υποδεχθεί και επίσημα το 2021, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, φορέων της Θεσσαλονίκης και φυσικά του τεχνικού κόσμου.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, και αναμένεται να αποτελέσει αφορμή επισημάνσεων και ανάδειξης απόψεων επί σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας. Άλλωστε, αποτελεί κοινή συνείδηση το γεγονός ότι οι ετήσιες εκδηλώσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ είτε με την παραδοσιακή τους μορφή, είτε με την ψηφιακή που επιβάλλουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, δεν αποτελούν απλά εθιμοτυπικές συναντήσεις, αλλά ευκαιρίες ουσιαστικών τοποθετήσεων για όλα όσα αφορούν στην Κεντρική Μακεδονία συνολικά, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στον κλάδο των μηχανικών ειδικότερα, συγκεντρώνοντας τους πλέον αρμόδιους κατά περίπτωση.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με την ομιλία του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Γιώργος Τσακούμης, ενώ θα συμμετέχουν:

  • Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωστας Καραμανλής.
  • Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.
  • Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
  • Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας
  • Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Γιώργος Στασινός.

Αντί για το καθιερωμένο φλουρί, το «δώρο» αυτής της συνάντησης θα είναι ένα αργυρό νόμισμα από την επετειακή συλλογή που είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και το link μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, ΕΔΩ

Comments are closed