Ως τις 19 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τον 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας “HDB Innovation Challenge”

Μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να συμμετέχουν στον 2ο διαγωνισμό καινοτομίας “HDB Innovation Challenge”.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξάγεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) σε αποκλειστική συνεργασία με το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece”.

Στόχος του φετινού διαγωνισμού, είναι η δημιουργία μιας εξελιγμένης πλατφόρμας Funding Wizard.

Η πλατφόρμα αυτή συγκεντρώνει και παρέχει αυτόματα πληροφορίες χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων που διαχειρίζονται δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα aggregator πληροφόρησης με συνεχή επικαιροποίηση που θα περιλαμβάνει grants/ συγχρηματοδοτήσεις/εγγυήσεις ή συνδυασμό τους, βάσει του προφίλ που θα συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος-χρήστης στο website της HDB www.hdb.gr.

Η HDB παρέχει στην εταιρεία που θα διακριθεί τη δυνατότητα χρηματοδότησης PoC (Proof of Concept) μέχρι το ποσό των 20.000 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με την προοπτική σύναψης σύμβασης εμπορικής συνεργασίας.

Στόχος της HDB είναι να διευκολύνει την πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα Funding Wizard που αποτελεί μια προσωποποιημένη αναζήτηση προγραμμάτων χρηματοδότησης, θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τη νέα πλατφόρμα Know Your Customer που αναπτύσσει η HDB αλλάζοντας τα δεδομένα χρηματοδότησης.

Η ιδέα θα αναγνωριστεί και θα προβληθεί από την HDB και το δίκτυο συνεργατών της, ως προς τη συμβολή που θα έχει στην εύκολη αναζήτηση πηγών χρηματοδότησης με θετικό αντίκτυπο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Οι υποβολές αιτήσεων ξεκίνησαν στις14 Σεπτεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθούν στις 19 Οκτωβρίου 2022.

Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα της HDB στη διεύθυνση hdb4elevategreece@hdb.gr.

Comments are closed