Αισθητό “παρών” στην 84η ΔΕΘ, για ΤΕΕ, ΤΕΕ/ΤΚΜ, ΤΜΕΔΕ

“Κόμβος” ενημέρωσης του τεχνικού κόσμου, πολιτικών, αλλά και πολιτών, είναι και φέτος το σταντ που διατηρούν από κοινού στην 84η ΔΕΘ (περίπτερο 13), το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το κεντρικό ΤΕΕ και το ΤΜΕΔΕ.

Συνάδελφοι μηχανικοί και πολίτες επισκέπτονται καθημερινά το περίπτερο, βρίσκοντας ευκαιρία να ενημερωθούν εύκολα και έγκυρα τόσο για θέματα επαγγελματικά και τις θεσμικές μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες του ΤΕΕ και του ΤΕΕ/ΤΚΜ, όσο και για ευρύτερα θέματα που αφορούν υποδομές της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Πάρις Μπίλλιας, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, στελέχη του Τμήματος, καθώς μέλη της Αντιπροσωπείας, έχουν καθημερινή παρουσία στο stand, προκειμένου να υποδέχονται τους επισκέπτες και να ενημερώνουν για τις δράσεις και τις θέσεις του Τμήματος.

Μεταξύ των επισκεπτών και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Σταύρος Καλαφάτης,  η Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ κ. Τονια Μοροπούλου, Πρόεδροι και μέλη των ΔΕ άλλων Περιφερειακών Τμημάτων κ.α.

Comments are closed