Πρόσκληση υποβολής εργασιών και παρουσιάσεων στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου ΕΛΙΠΥΚΑ στη Θεσσαλονίκη

Οι προετοιμασίες για το 2ο Διεθνές Συνέδριο «Πυροπροστασία κατασκλευών» του ΕΛΙΠΥΚΑ, ενός αγώνα δρόμου αντοχής αλλά και δημιουργικότητας, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, με εκκίνηση την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και τερματισμό στη Θεσσαλονίκη την 20η Μαΐου 2022, «τρέχουν».

Σημαντικά σημεία τις διαδρομής είναι η συνεχής ενημέρωση της ιστοσελίδας του ΕΛΙΠΥΚΑ και η οργάνωση προσυνεδριακών webinars στα οποία θα γίνονται εισαγωγικές παρουσιάσεις των μεγάλων θεματικών κατηγοριών που θα εξετασθούν και θα αναπτυχθούν κατά τις ημέρες του Συνεδρίου, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Ήδη υλοποιήθηκε το 1ο διεθνές webinar “FOREST FIRES AND  BUILDINGS RESILIENCE”, την 21η Οκτωβρίου 2021 και θα ανακοινωθούν πολύ γρήγορα τα αμέσως επόμενα δύο.

Στην πορεία θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των ομιλητών, οι ομιλίες και οι χορηγοί του συνεδρίου, όπως επίσης και διάφορες χρηστικού τύπου πληροφορίες για τους συνέδρους.

Στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας και επιλογής ομιλιών/ομιλητών, για το 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, το ΕΛΙΠΥΚΑ καλεί όσες και όσους ενδιαφέρεσθε για ομιλία/παρουσίαση στην περιοχή της «Πυροπροστασίας κτιρίων και κατασκευών», να υποβάλετε μια περίληψη αυτής, 300 περίπου λέξεων, έως 31 Ιανουαρίου 2022.

Info:

Τηλ.: +30 210 300 7554

Εmail: contact@elipyka.org

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Comments are closed