Σε νέο ρόλο ο αντιπρόεδρος της “Εγνατία Οδός Α.Ε.” Ι.Χατζόπουλος

Έναν ακόμη σημαντικό ρόλο αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος, πολιτικός μηχανικός και αντιπρόεδρος της “Εγνατία Οδός Α.Ε.”, ως υπεύθυνος για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης έργων υποδομής της χώρας.

Συγκεκριμένα, με νέα απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή που δημοσιεύτηκε σε πρόσφατο ΦΕΚ, ορίζεται ως ειδικός σύμβουλος για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης έργων υποδομής της χώρας, επιπλέον του αντικειμένου του για την υποβοήθηση των δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Α’ και Β’ βαθμού) με στόχο την ανάπτυξη των βασικών υποδομών της χώρας.

Ο κ. Χατζόπουλος είναι εκλεγμένος στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ , Αντιπρόεδρος της ΝΕ Σερρών και μέλος της Μόνιμης Επιτροπή Υποδομής και Δικτύων του ΤΕΕ.

Ως αντιπρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ έχει μια σφαιρική εικόνα για τα μεγάλα έργα υποδομής δίνοντας το στίγμα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως για την Κεντρική Μακεδονία.

O κ. Χατζόπουλος είναι άριστος τεχνοκράτης με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, με διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και έντονο κοινωνικό εθελοντισμό, ανήσυχος, πολυπράγμων, δραστήριος και δημιουργικός που συνεχώς θέλει να εμπλουτίζει τις εμπειρίες του και να διευρύνει τις δυνατότητες του.

Comments are closed