Στις 19 Μαρτίου στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΚΜ οι εκλογές του ΣΠΜΘ

Σε εναρμόνιση με την απόφαση του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ), την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, θα διεξαχθούν παράλληλα στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μεγ. Αλεξάνδρου 49) και οι εκλογές του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης (ΣΠΜΘ) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τακτικά μέλη θεωρούνται όλα τα ενεργά μέλη τα οποία ασκούν το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού (όχι οι συνταξιούχοι) βάση  βάσει του Καταστατικού του Συλλόγου.  

Κάθε τακτικό μέλος θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές, εφόσον καταβάλει ως και την ημέρα των εκλογών κατά ελάχιστο το ποσό των πέντε ευρώ (5€) έναντι οφειλής προς το Σύλλογο. Τακτικά μέλη θεωρούνται όλα τα ενεργά μέλη τα οποία ασκούν το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού (όχι οι συνταξιούχοι) βάση του Καταστατικού του Συλλόγου.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από εννέα (9) μέλη, οι δε σταυροί προτίμησης δεν μπορούν να είναι πάνω από εννέα (9). Τα λευκά ψηφοδέλτια υπολογίζονται στον καθορισμό του εκλογικού μέτρου. Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή της
Κάρτας μέλους του Τ.Ε.Ε.

Comments are closed