Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής εισηγητών στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού της Ρόδου

Ρόδος – visitgreece.gr

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Π.Τ. Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου σας προσκαλούν να συμμετέχετε ως Εισηγητές στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού.

Το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο τον Οκτώβριο του 2018 στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς.

 

Η θεματολογία αποστολής των εισηγήσεων είναι:

  1. Θεματικός Τουρισμός.
  2. Αειφόρος Σχεδιασμός – Οικολογική Αρχιτεκτονική.
  3. Βραβευμένο – διακεκριμένο (υλοποιημένο ή μη) έργο συναφές με τον Τουρισμό.
  4. Η σχέση των φυσικών πόρων και των Υποδομών με την Τουριστική ανάπτυξη.

Η Αρχιτεκτονική και ο Τουρισμός είναι οι 2 κεντρικές έννοιες που θα πρέπει να διαπραγματευτούν έντεχνα όλοι οι Εισηγητές του Συνεδρίου, θέτοντας τις βάσεις για μία διάδραση μεταξύ των παραπάνω εννοιών οι οποίες θα πρέπει να εξελίσσονται ταυτόχρονα και από κοινού. Σκοπός των Συνεδρίων είναι να τεθεί ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, ενώ στόχος είναι η εδραίωση Διεθνών Συνεδρίων Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού που θα αποτελούν ισχυρό θεσμό στην Ελλάδα, προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον πλανήτη. Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι (πέραν των εισηγητών που θα επιλεχθούν από την Επιτροπή) αναγνωρισμένοι Αρχιτέκτονες από όλον τον κόσμο.

Τα Συνέδρια Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού απευθύνονται σε όλους τους Αρχιτέκτονες και τους Μηχανικούς του κόσμου,  σε όλους όσους ασχολούνται με τον Τουρισμό, καθώς και σε ολόκληρη την κοινωνία ανεξαρτήτως μορφωτικού υποβάθρου. Θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο.

Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες και προϋποθέσεις συμμετοχής στο συνέδριο ΕΔΩ.

Comments are closed