Μέχρι τις 15/4 οι αιτήσεις για τον 4ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό PowerUp Innoenergy

Μήπως η startup σου θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον του ενεργειακού τομέα; Μήπως έχεις κάποια λύση για την κακή ποιότητα του αέρα; Πιθανώς να είσαι γνώστης κάποιου τρόπου για να γίνουν τα κτήριά μας πιο έξυπνα ή ίσως να έχεις αναπτύξει μια λύση ενάντια στο κυβερνο-έγκλημα, που θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις εταιρείες ενέργειας. Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να τα μοιραστείς με άλλους ανθρώπους, δηλώνοντας συμμετοχή στο PowerUp Innoenergy μέχρι τις 15 Απριλίου. Πρόκειται για την τέταρτη έκδοση του διαγωνισμού για νεοφυείς επιχειρήσεις που “τρέχει” ταυτόχρονα σε 24 ευρωπαϊκές χώρες. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν και νεοφυείς επιχειρήσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες δραστηριοποιούνται στηνενέργεια, στις μεταφορές, στο CleanTech και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Εκτός από τα χρηματικά βραβεία, οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Highway, ένα πρόγραμμα acceleration της InnoEnergy που μετατρέπει τις ιδέες και τα σχέδια σε προϊόντα έτοιμα να βγουν στην αγορά.
Το Highway προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες χρηματοδότηση ύψους 150.000 ευρώ και ευρεία υποστήριξη στους τομείς της ανάπτυξης και προστασίας προϊόντων, της στελέχωσης της ομάδας, της πρόσβασης σε διεθνείς πελάτες αλλά και εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης.

Το μεγάλο φινάλε του PowerUp! θα γίνει στη Πράγα στις 19 Ιουνίου 2018 ενώ θα πραγματοποιηθούν περισσότεροι από δέκα τελικοί σε διάφορες χώρες με την διενέργεια  Bootcamps. Σε αυτά τα εργαστήρια θα συμμετάσχουν ειδικοί επιχειρηματικοί σύμβουλοι οι οποίοι μαζί με τους συμμετέχοντες θα επαληθεύσουν το επιχειρησιακό μοντέλο και θα βελτιστοποιήσουν τις δεξιότητες παρουσίασης των συμμετεχόντων.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει να υπάρχει ένα πρωτότυπο προϊόντος, ομάδα και να συμπληρώσετε το έντυπο που διατίθεται στην ιστοσελίδα του

Υπόβαλε την αίτησή σου και μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Comments are closed