Ματαίωση Διαγωνισμού για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Τη ματαίωση του Διαγωνισμού για τη δημιουργία λογότυπου για το σήμα του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε..

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., το Δ.Σ. της εταιρίας οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή καθώς διαπιστώθηκε ότι απαιτείται όχι η δημιουργία ενός απλού λογότυπου αλλά η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος οπτικής ταυτότητας για το Μετρό με συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα αναδείξει τη σπουδαιότητα του έργου για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τονίζεται η ανάγκη επικαιροποίησης του αντικειμένου και των προδιαγραφών του συγκεκριμένου διαγωνισμού λόγω των αυξημένων απαιτήσεων προβολής του έργου του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της πολυετούς καθυστέρησης στην υλοποίησή του και ενόψει της επικείμενης λειτουργίας του.

Το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ,ΕΤΡΟ Α.Ε. αποφάσισε την επανεξέταση του αντικειμένου και των τεχνικών προδιαγραφών καθώς και των ποιοτικών χαρακτηριστικών που θα πρέπει να διαθέτουν οι οικονομικοί φορείς και την επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού με τα αναθεωρημένα στοιχεία που θα προκύψουν.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Comments are closed